
Chef Adrian Hădean vine cu cel mai frumos desert de toamnă conține gutui. O tartă delicioasă care merită încercată în propria bucătărie.
Ingrediente:
- 4 gutui
- 100 g zahăr brun soft (moale)
- Scorțișoară
- Anason stelat
- 200 ml de vin roșu sec
Pentru aluat:
- 260 g de făină
- 160 g de unt gras
- O linguriță oțet de mere
- 4 linguri de apă rece
- Un praf de sare
- 2 linguri de zahăr (opțional)
- 1 ou bătut pentru uns marginile
- levănțică
Pentru presărat peste aluat:
- 100 g de zahăr brun
- 5 linguri de pesmet
- 1 lingură de scorțișoară, toate combinate.
Mod de preparare
Întâi am spălat gutuile de puful galben. Le-am tăiat felii, le-am pus în tavă și am presărat peste ele zahărul brun, scorțișoară si vinul roșu. Am pus în tavă și un anason stelat pentru și mai multă aromă. CONTINUAREA REȚETEI AICI!