Cheesecake mozaic. Rețetă recomandată de Chef Adrian Hădean

Pentru acest desert minunat, aveți nevoie de dulce de leche pentru că are o textură densă și un gust intens. Dulce de leche este, pe scurt, dulceață din lapte care merge de minune în deserturile cu ciocolată și nu numai. Iată o rețetă recomandată de Adrian Hădean!

Ingrediente:
  • 180 g de biscuiți
  • 80 g de unt
  • 100 g de Dulce de leche
  • 400 g de cremă de brânză
  • 125 g de smântână pentru frișcă
  • 100 g de ciocolată neagră
  • 100 g de ciocolată albă
  • Bucățele de ciocolată pentru decor
Mod de preparare

Pentru blat am topit untul și l-am amestecat cu biscuiții mărunțiți, iar apoi am pus amestecul pe fundul unei tăvi rotunde și l-am apăsat bine cu ajutorul unei linguri. Apoi am amestecat crema de brânză cu smântâna pentru frișcă, până a rezultat o cremă pufoasă. Separat, am topit ciocolata neagră și apoi ciocolata albă. Am împărțit crema de brânză în 3 boluri diferite și am pus într-unul ciocolata albă topită, într-altul ciocolata neagră topită și în ultimul dulce de leche. Am amestecat bine fiecare din creme cu ajutorul unui mixer, până s-au omogenizat bine.

Citeste reteta AICI!

Categorii Lifestyle