Red Velvet Lava Cake. Rețetă by Adi Hădean

Ce spuneți de un red velvet lava cake, roșu și cremos? Dacă răspunsul este da, Chef Adrian Hădean vă promite că ați făcut o alegere foarte bună. Iată rețeta!

Ingrediente
  • 113 gr ciocolată albă
  • 113 unt
  • 2 ouă
  • 2 gălbenușuri
  • 120 gr zahăr pudră
  • 2 linguri cacao
  • 6 linguri făină
  • colorant alimentar de culoare roșie
  • zmeură proaspătă pentru decor.
Modalitate de preparare

Pentru început am dat drumul la cuptor la 220 de grade. Am uns cu unt 4 forme ramekin și le-am pus deoparte. Într-un bol, am topit untul cu ciocolata, pe baie de aburi, iar când acestea s-au topit complet, am tras bolul deoparte și am adăugat zahărul pudră. Am continuat să amestec până la încorporare. Într-un bol separat am amestecat ouăle, gălbenușurile si colorantul, după care am adaugat compoziția de ciocolată și am continuat să amestec. Peste această compoziție am adăugat făina și cacao, cernute.

Citeste RETETA AICI!

Categorii Lifestyle