Supă de ceapă și bacon. Rețetă recomandată de Adi Hădean

Chef Adi Hădean ne propune o supă care se pregătește repejor și nu necesită ingrediente complicate. Supa de ceapă și bacon nu numai că este gustoasă, dar mai e și sănătoasă.

Ingrediente pentru supa de ceapă și bacon
  • 3 cepe mărișoare
  • 3 căței de usturoi
  • 50 gr unt gras
  • 100 ml vin alb
  • 60 ml vin roșu
  • 400 ml supa de vita
  • 4 foi de dafin
  • 3 crenguțe de cimbru
  • 4 felii de pâine, prăjite
  • 100 gr cașcaval afumat ras
  • Sare și piper.
Modalitate de pregătire a supei de ceapă și bacon:

Am început prin a tăia ceapa, usturoiul și baconul. Tot acum am ras și cașcavalul. După ce au trecut cele 20 de minute, iar ceapa era pregătită, am adăugat cele doua tipuri de vin, foile de dafin, cimbrul, sarea și piperul. Le-am amestecat și le-am lăsat la foc mediu până compoziția a dat în clocot.

CITESTE CONTINUAREA RETETEI AICI!

Categorii Lifestyle