Ne-am obișnuit să vedem des mașinuța Proseccobar la evenimente mondene. Un bar mobil, realizat într-o mașină retro din anii ‘70, mai precis un frumos Citroen din anul 1979. Acum, Proseccobar a trecut la următorul nivel: unul eco-concious, adaptat vremurilor moderne. Așadar, prosecco se bea acum lângă o bicicletă sau lângă o mașinuță electrică.
„Povestea Proseccobar continuă cu noi soluții ingenioase de bar mobil”, explică Laurian Popa, Managing Partner Proseccobar. „Ținând pasul cu tehnologia și inovația, am implementat conceptul de bar mobil într-o mașină electrică, pentru a ne putea ridica la nivelul exigențelor clienților noștri pe o piață în care accentul este pus pe mobilitate, rapiditate și calitate, dar și ca o modalitate inedită de a menține atenția, în continuare, asupra acestui produs: Prosecco. Alături de Proseccobar (retro car), Proseccobike și modulele trollerbar mobil, Proseccobar (electric car) reîntregește gama de soluții de baruri mobile!”
„Ideea a venit din nevoia de a inova continuu! Astfel că a fost nevoie să muncim timp de câteva luni până să reușim să aducem în România acest tip de vehicul în varianta cu porbagaj, acolo unde a fost montat barul nostru cu Prosecco. Cu care putem avea la dispoziție cam 50 sticle cu Prosecco!”, explică Laurian Popa.
Produsele Proseccobar se prezintă în forma sau formula potrivită oricărei împrejurări. O gamă completă de produse, de la vinul frizzante la butoi până la Prosecco Superiore Millesimato la sticlă, este asigurată la cel mai accesibil preț de pe piață.În interiorul barului există două aperitive care reprezintă baza pentru cele mai în vogă cocktailuri cu prosecco Hugo Spritz și Aperitif Spritz dar și Prosecco și aperetive fără alcool. Avantajele unui Proseccobar Electric sunt costurile mai mici și posibilitatea de a ajunge în locuri outdoor și chiar indoor unde Proseccobar nu încăpea.
Foto: hepta.ro