Specialităţi absolut delicioase, muzică bună, o atmosferă caldă şi un loc cu totul şi cu totul spectaculos, situat chiar pe malul lacului Herăstrău: vedete, trendsetters, jurnaliști şi bloggeri și-au dat întâlnire, săptămâna trecută, la cina organizată de Nuba #summervibes împreună cu AlistMagazine, pentru a degusta preparatele ce compun noul meniu al restaurantului NUBA de pe malul lacului Herăstrău.
Şi cum ne declarăm nişte gurmanzi adevăraţi, evident că nu am putut lipsi de la evenimentul la care am fost răsfăţaţi cu cele mai bune feluri de mâncare, dar şi cu deserturi savuroase, pe care e musai să le încercăm din nou cât de curând (suntem convinşi că şi voi veţi uita de calorii şi diete în momentul în care veţi testa aceste ispite culinare!).
Cele mai noi preparate NUBA se vor alătura colecției de rețete deja cunoscute și îndragite de către clienții restaurantului. Pe lângă deliciile pregătite de Chef Cătălin Petrescu, meniul include și unele dintre cele mai apreciate deserturi din București, realizate de Pastry Chef Rareș Cristian Dinu.
Pentru a le oferi clienților săi experiența unui spectacol de arome, noua variantă de meniu e mai bogată în rețete apetisante şi mai îndrăzneață în savoare! Experiența asian-fusion cu influențe peruane garantează că Nuba #summervibes se află pe lista locurilor cu preparate fine dining din București.
Invitații la eveniment au degustat în premieră noul meniu din a cărui componență amintim preparate precum: spicy fish mini-tacos, truffle takoyaki, Mongolian beef, foie gras donburi, ohio miso glazed și, nu în ultimul rând, trei feluri de desert: chocolate tree trunk cu truffle mousse, cheese cake cu mango și papaya, sudachi trifle and orange panna cotta.
Pe lângă preparatele delicioase, invitații au răsfoit și ediţia de vară AlistMagazine by Andreea Esca, partener oficial al acestei experiențe culinare inedite ce a avut loc în nordul capitalei.
Mai multe imagini de la eveniment puteţi vedea pe pagina de Facebook A List Magazine.
Pentru decorul de poveste, aprecierile merg către Florăria Iris și echipa sa de profesioniști. #AppreciateTheCrowd
Video: Covaci Vlad Alexandru