Cele mai bune brânzeturi maturate românești – realizate în Salina de la Praid

hochland praid atelier

Cei care apreciază brânzeturile fine, maturate, românești, au un nou motiv de bucurie, deoarece Hochland, liderul pieței de brânzeturi din România, relansează gama de brânzeturi maturate în Salina Praid. Astfel, la doi ani de la lansare, gama Brânză Praid va avea o nouă identitate vizuală și un nou nume – Atelier, totul sub conceptul creativ „Gustul Zilelor Bune”. Noua denumire surprinde caracterul artizanal, specific acestei game.

Odată cu anunțarea noii identități, celor două sortimente aflate deja pe piață – Atelier Brânză Praid Natur și Atelier Brânză Praid (alintată) cu Vin – li se alătură un nou sortiment: Atelier Brânză Praid Cremoasă – cu o culoare mai deschisă, o consistență mai cremoasă și un gust mai delicat.

hochland salina praid

Salina Praid

Toate cele trei sortimente de brânzeturi din gama Praid Atelier sunt create după rețete originale și 100% românești, în Fabrica Hochland de la Sovata și maturate artizanal în Salina Praid. Diferența dintre cele trei rețete este dată de mixul de culturi folosite și de perioada de maturare. În funcție de toate acestea, brânzeturile capătă gusturi unice și texturi diferite de la o rețetă la alta.

Campania de rebranding a fost lansată într-un mod inovator – printr-un masterclass de brânzeturi și vinuri, susținut de somelierul Julia Scavo. Aceasta a dezvăluit secretele pairing-ului dintre vinuri și cele trei sortimente ale gamei Atelier Brânză Praid.

julia scavo

Julia Scavo, sommelier

Julia Scavo, somelier cu peste 10 ani experiență în domeniu, a fost dublă medaliată cu bronz la concursul „Cel Mai Bun Somelier Din Europa” în 2013 și 2017 și a obținut de-a lungul timpului numeroase alte premii și recunoașteri internaționale – de la titlul de „Cel mai bun somelier din România” în anul 2018, la recunoașterea acesteia ca „Prima femeie laureată a prestigioasei competiții internaționale Master of Port”, în 2017.

Categorii Lifestyle