Cu toții știm că locul preferat de întâlnire al redacției A’ List Magazine este în jurul mesei, savurând preparate delicioase. Astăzi, colega noastră Diana Lupu a reunit redacția în jurul mesei de la Societe Gourmet pentru un prânz inspirat de produsele din gama Deluxe de la Lidl.
Diana Lupu
Pentru ca experiența din bucătărie să fie și mai interesantă și gustoasă, gazda acestui prânz este Corina Caragea.
Corina s-a lăsat inspirată de catalogul cu produse Deluxe de la Lidl pentru alegerea meniului. Și pentru că dintre toate călătoriile sale preparatele specifice Italiei sunt preferatele ei meniul prânzului de azi este cu specific italienesc.
Corina Caragea & Diana Lupu
Pentru început am servit Mozzarella di Bufala cu roșii cherry, busuioc și ulei de măsline extravirgin cu busuioc Deluxe.
Felul principal ales de Corina au fost pastele Arrabiata cu sare de Himalaya, iar la final un desert răcoritor cu înghețată tiramisu și cafea.
Diana Lupu & Corina Caragea
Un meniu ușor de preparat cu ingrediente ce fac diferența atunci când vine vorba de gust.
Produsele din gama Deluxe folosite pentru acest meniu sunt disponibile în perioada lunii aprilie în magazinele Lidl.