Ce gust are duminica ta? Încearcă supa de salată cu brânză recomandată de Chef Hădean

Probabil până azi nu ai mai auzit de această combinație care la prima vedere pare destul de stranie : supă cu salată. Ei bine, e o rețetă foarte simplă, ușor de digerat, ușor de făcut, ușor de mâncat. Stabiliți singuri ordinea corectă. Rețeta de azi e una de supă de salată, dar nu așa cum o face mama (foarte bună) ci mult mai simplă. Iată:

Am folosit un amestec de salată proaspătă (valeriană, salată verde, salată roșie), o ceapă verde, o ciupercă și o mână de germeni. În plus, foarte puțină brânză cu mucegai albastru.

Am pus din toate într-un bol.

Din toate cu două excepții: ceapa verde și ciuperca, pe care le-am opărit în supă de pui (da, pentru supa asta ar fi bine să aveți la îndemână niște supă de carne sau de oase).

Am pus supă fierbinte peste cruditățile din bol.

Am așteptat un minut apoi am mâncat. Pentru a apropia supa de cele asiatice; am pus în ea o linguriță de sos de stridii și puțin ardei iute.

Să fiți sănătoși!

Text și foto: Adi Hădean (hadean.live)

Citește și:

Ce gust are duminica ta? Chef Adrian Hădean propune… o delicioasă friptură de vită

Categorii Lifestyle