Croissant cu cremă de brânză și caviar. Rețetă by Chef Florin Dumitrescu & Lidl

Nimic nu se compară cu un mic dejun gustos și sănătos, savurat de întreaga familie. Doar împreună, sărbătorile au farmecul de altădată, iar astăzi, Chef Florin Dumitrescu ne recomandă o rețetă delicioasă, de care se vor bucura atât cei mari, cât și cei mici. Croissantul cu cremă de brânză și caviar va fi cu siguranță pe placul familiei tale.

Mai jos găsești o rețetă ușor de pregătit, sățioasă și savuroasă, cu produse din Gama Deluxe pentru 4 porții și un timp de preparare de 25 de minute.

Ingrediente: 

  • 2 croissante
  • 180 g cremă de brânză
  • 5 g ceapă verde
  • 30 g caviar de sturion
  • 50g unt

Mod de preparare

Tăiem croissantele în jumătate, pe lungime, și le ungem cu unt. Le lăsăm la cuptor la rumenit, apoi întindem crema de brânză, presărăm ceapa verde tocată mărunt și adăugăm caviarul. Servim cu o salată verde.

Iar după acest mic dejun sățios, poți savura un desert  clasic – Tiramisu cu pișcoturi. Îl găsești în magazinele Lidl, în această perioadă.

Poftă bună și Sărbători fericite alături de familie și prieteni!

Categorii Lifestyle