Hello Alisters!
Azi sunt Raiul în deserturilor și Livrez fericire alături de Andreea Moldovan.
Pe Andreea o cunosc de câțiva ani buni, înainte de experiențele ei de la ”Master Chef” sau ”Sunt Celebru, scoate-mă de aici!” și regret doar că nu am profitat mai des de talentul ei în bucătărie, pentru că deserturile făcute de ea sunt absolut senzaționale.
Choux à la creme – 5 tipuri, tort cu blat crocant, mousse de fructe de pădure și mousse de ciocolată albă, cei mai buni biscuiți pe care i-am mâncat vreodată (o declarție cât se poate de sinceră)….sunt doar câteva dintre minunățiile pe care le-am găsit în bucătăria Andreei și din care, bineînțeles, am gustat. O adevărată petrecere a papilelor gustative, pentru care Raluca a trebuit să muncească ceva.
Pentru că, pe lângă ping pong sau volei, Andreei îi place să se dea cu rolele în parc alături de fiica ei, Raluca va trebui să ardă toate caloriile pe care le-a consumat Andreea – ați ghicit – dându-se cu rolele. Norocul ei, aș putea spune, pentru că, pentru cei care nu știu, Ralu e și foarte talentată la acest sport.
Așadar, pentru a da jos cele 700 de calorii pe care le-a avut porția de prăjituri a Andreei, au fost necesare 2 ture de mers cu rolele prin Herăstrau (aproximativ 12 km), precum și alte exerciții de isometrie, mers cu spatele și alte trucuri. Toate acestea pe role.
Revenind la invitata noastră de azi, trebuie să știți că motivul pentru care Andreea a ales să ”livreze fercire”, este pentru că crede, mai presus de orice, că fericirea se intoarce, dar și pentru că făcându-i fericiți pe alții, contribuie la propria ei fericire. Am mai aflat ce-ar face dacă ar ieși la pensie mâine, care sunt cele mai ciudate lucruri pe care le-a mâncat (Atenție! Nerecomandat celor slabi de înger!), cum ar descrie experiența Master Chef în 5 cuvinte și multe alte lucruri pe care vă las sa le descoperiți choar voi, în video de mai sus.
Experința mea dulce s-a încheiat … cu SMURD-ul :))