Ouă Flamenco. Rețeta lui Chef Adi Hădean

Cu gândul la vacanță, Adrian Hădean împarte cu noi o rețetă spaniolă inspirată din mișcări de dans: ouă flamenco cu bucăți ondulate de jamon serrano, asemănătoare rochiilor vaporoase ale dansatoarelor de flamenco.

Ingrediente:
  • o lingură de ulei de măsline
  • o ceapă
  • un ardei roșu
  • 2 căței de usturoi
  • 2 roșii tăiate cubulețe
  • 300 de grame de sos de roșii
  • boia afumată
  • 4 ouă
  • 8 felii de jamon serrano
  • câteva felii de cârnat chorizo
  • 3 linguri de mazăre
  • sare, piper, cimbru și oregano după gust
Mod de preparare

Am pus pe foc tigaia Ingenio de la Tefal, iar a atins temperatura ideală de gătit și punctul Thermo-Spot s-a înroșit, am adăugat ulei de măsline, ceapa tocată mărunt și ardeiul tăiat cubulețe și le-am călit timp de câteva minute. Apoi am adăugat usturoiul tocat mărunt și le-am mai călit un minut.

CITESTE CONTINUAREA retei AICI!

Categorii Lifestyle