Revelion 2017: Midnight Extravaganza la Stejarii Pool Club Restaurant

revelion-pool-club-landscape

Dacă încă nu v-aţi făcut planul pentru revelion şi nici nu vreţi să pierdeţi prea multă vreme cu detaliile organizatorice, avem noi o propunere foarte interesantă.

Petrecerea de revelion de la Restaurantul Stejarii Pool Club se anunţă a fi una incendiară, cu arome speciale şi senzaţii extraordinare. O singură regulă se va respectă atunci când începe spectacolul Anului Nou: Extravaganza.

Celebrul Chef Martin White a pregătit un meniu gourmet cu wine pairing, care va transforma trecerea dintre ani într-un adevărat răsfăţ culinar. De la raw bar cu stridii, creveţi jumbo, vongole şi cleşti de homar, servite cu şampanie Laurent Perrier, la Foie Gras, file de peşte Dulgher cu caviar de vinete şi avocado, surf & turf (muşchi de vită şi coadă de homar), simfonie de ciocolată, open bar cu băuturi premium şi multe alte surprize culinare, meniul se anunţă a fi asortat cu tematica serii: extravagant.

Cum noaptea dintre ani merită să fie petrecută în cea mai bună companie, pe scenă vor urca artiştii tăi preferaţi, care se vor asigura că atmosfera este una incendiară: Loredana şi Tibi Scobiola Band.

Află mai multe detalii despre Midnight Extravaganza aici.

Tu te-ai hotărât cum petreci revelionul?

Categorii Lifestyle