Salată cu brânză de capră gratinată. Rețetă by Chef Florin Dumitrescu & Lidl

Am intrat pe ultima sută de metri cu pregătirile de Crăciun, dar până atunci Chef Florin Dumitrescu ne recomandă o rețetă slabă în calorii, dar foarte savuroasă și plină de nutrienți.

Bogată în minerale şi vitamine, salata verde este foarte scăzută în calorii. Consumarea ei zilnică, în locul alimentelor pline de grăsimi, te ajută să pierzi în greutate, fără să te înfometezi. O poți combina cu brânză și alte câteva ingrediente sănătoase și poți obține un prânz delicios.

Mai jos găsești o rețetă ușor de pregătit, sățioasă și aromată datorită uleiului de nuci din Gama Deluxe, ideal pentru salate.  

Pentru 4 persoane, timp de preparare: 30 minute

Ingrediente:

  • Mix salată verde 150 g
  • Ceapă roșie- 60 g
  • Ulei denuci 60 g
  • Lămâie 80 g
  • Muștar 20 g
  • Brânză de capră 200 g
  • Baghetă 1 bucată
  • Pere 2 bucăți

Mod de preparare:

Într-un bol amestecăm uleiul de nuci, muștarul și sucul de la o lămâie. Amestecăm bine și putem să îl depozităm într-o sticlă și să îl folosim la fiecare salată preparată în casă. Tăiem brânza de capră și o punem pe feliile de baghetă, pe care le dăm la cuptorul încins la gratinat cu puțin ulei de nuci. Mixul de salată verde îl amestecăm împreună cu 2 linguri de dressing, ceapă roșie tocată julienne subțire și pere tăiate cuburi. Amestecăm bine, asezonăm cu sare și piper și așezăm peste salată feliile de pâine gratinate.

Și, pentru ca masa să fie una perfectă, nu putea lipsi…desertul. Așa că, vă recomandăm  să încercați un produs minunat, ce se găsește în magazinele Lidl, doar în perioada sărbătorilor- Tort de înghețată cu căpșuni.
Poftă bună!

tort de inghetata cu capsuni

Categorii Lifestyle