Salată de homar. Rețetă by Chef Florin Dumitrescu & Lidl

lidl

Weekendul este perfect pentru a petrece cât mai mult timp cu familia sau prietenii. Și cum afară începe să semene cu o iarnă în adevăratul sens al cuvântului, vă recomandăm să pregătiți acasă o rețetă pe cât de simplă, pe atât de specială, semnată de Chef Florin Dumitrescu, pe care o puteți savura împreună cu oamenii dragi.

Ingredientele din Gama Deluxe pentru această rețetă se găsesc în magazinele Lidl – doar înainte de perioada Sărbătorilor, în ediție limitată, așa că dați o fugă până nu se termină toate.

Salată de homar. Timp de preparare: 30 de minute.

Ingrediente pentru 4 porții:

  • Homar – 2 bucăți;
  • 2 ouă,
  • lămâie;
  • 300 ml ulei de floarea soarelui;
  • 20g ridichi;
  • 100 g morcovi;
  • 1 legătură ceapă verde;
  • 60 g țelină apio;
  • 80 g ceapă roșie;

Le găsiți pe toate în magazinele Lidl.

Mod de preparare: Opărim homarul și îl scoatem din carapace cu ajutorul unei foarfeci, pe care îl tocăm mărunt cu un cuțit. Facem o maioneză gustoasă din gălbenușuri cu muștar, sucul de la o lămâie și ulei de floarea soarelui. Amestecăm homarul cu maioneza. Pregătim apoi  legumele: morcovii se dau prin răzătoare, ceapa verde se toacă mărut, țelina apio se taie cuburi mărunte, ceapa roșie se toacă mărunt și ridichea se taie julienne subțire. Se amestecă totul cu homarul cu maioneză și se servește rece.

Și, pentru ca masa să fie una perfectă, nu putea lipsi…desertul. Așa că, vă recomandăm  să încercați un produs minunat, ce se găsește în magazinele Lidl, doar în perioada sărbătorilor. Tarta Banoffee este delicioasă și foarte ușoară, cu un blat de biscuiți cu unt, acoperit cu banane delicioase, cremă de frișcă, Dulce de Leche și bucățele de caramel, însoțite de praf de ciocolată belgiană.

Poftă bună și Sărbători fericite!

Categorii Lifestyle