Tortelloni negri cu somon și pesto de pătrunjel. Rețetă by Chef Florin Dumitrescu & Lidl

Pentru acest sfârșit de săptămână, Chef Florin Dumitrescu ne recomandă o rețetă care să ne ducă cu gândul la vacanță, la frumusețea Italiei.

Savoarea rețetei de tortelloni negri cu somon este completată perfect cu pesto de pătrunjel, bogat în nutrienți. Este o perioadă perfectă pentru a consuma din plin pătrunjelul, sub orice formă, pentru că este o sursă bogată de vitamine antioxidante (A, C, K și E) , potasiu calciu, fosfor, sodiu, și beta-caroten.

Mai jos găsești o rețetă ușor de pregătit, sățioasă și savuroasă, cu produse din Gama Deluxe, pentru 4 porții și un timp de preparare de 45 de minute.

Ingrediente:

  • Tortelloni negri cu somon 500 g
  • 6 legături de pătrunjel
  • Usturoi 15 g
  • Ulei de măsline 75 ml
  • Lămâie 80 g
  • Fistic decojit 25 g
  • Ceapă 80 g
  • Unt 120 g
  • Vin alb 60 g

Mod de preparare: Opărim pătrunjelul în apă sărată, apoi îl dăm prin blender împreună cu sucul de lămâie, usturoiul curățat, uleiul de măsline și fisticul decojit. Îl putem păstra într-un borcan închis ermetic la frigider și îl putem servi lângă orice fel de pește sau paste cu pesto. Într-o tigaie încinsă punem ceapa tocată mărunt la călit, în unt. Imediat ce este călită, adăugăm vinul alb și pastele fierte în apă sărată. Sotăm, iar apoi adaugăm două linguri din pesto-ul de pătrunjel. Servim fierbinte.

Și pentru ca masa să fie una perfectă, nu putea lipsi… desertul. Așa că, vă recomandăm să încercați un produs minunat, ce se găsește în magazinele Lidl, doar în perioada sărbătorilor – Cheesecake cu ciocolată belgiană.

Poftă bună!

Categorii Lifestyle