UNTOLD stories de București sau (po)vești nespuse din universul culinar al lui Chef Joseph Hadad

Vara aceasta, puteți experimenta farmecul a două restaurante ce stau sub semnătura lui Chef Joseph Hadad, ambele oferind călătorii culinare unice, complexe și surprinzatoare. Descoperă secretele din universul fine dining al restaurantului Joseph by Joseph Hadad sau atmosfera vibrantă din brasseria Caju by Joseph Hadad, poziționată în centrul Bucureștiului, în zona Ateneului Român.

Pentru cei ce își doresc să evadeze într-un loc relaxant, departe de agitație și de cotidian, grădina restaurantului Joseph by Joseph Hadad poate fi locul potrivit pentru această vară. 

Gurmanzii pot descoperi savoarea și rafinamentul din ingredientele pe care Chef Joseph Hadad le combină în mod magic în preparatele sale, în timp ce petrec momente relaxante în oaza verde a restaurantului. Joseph by Joseph Hadad oferă clienților săi o experiență senzorială de excepție, cu preparate gătite minutios chiar de Chef Joseph Hadad, deserturi de autor spectaculoase ce îi poartă semnătura și, nu în ultimul rând, o atmosferă intimă, elegantă.

Pentru cei ce adoră să socializeze și să simtă vibrația orașului, Caju este o invitație la descoperire chiar în centrul Bucureștiului, un loc special prin efervescența sa, preparatele savuroase inspirate din gusturile copilăriei marocane ale lui chef Hadad, echipa și mai ales oamenii ce-i calcă pragul în fiecare zi. 

 

În prima zi a lui Cuptor, s-a lansat noul meniu, gândit cu atenție de chef Joseph Hadad, în funcție de gusturile si feedback-ul clientilor. Când a conceput noul meniu, acesta a ținut cont de impresiile și recomandările pe care le-a adunat de la clienții ce i-au trecut pragul restaurantului, considerând că părerea lor va fi cel mai bun reper. Noul meniu conține o varietate de preparate, de la gustări reci, gustări calde, supe, la preparate din diferite tipuri de carne și garnituri, precum și deserturi, pentru a încheia perfect un prânz sau o cină reușită. În zilele de marți și vineri, veți putea alege unul dintre preparatele speciale recomandate de Chef Joseph Hadad, specifice zonei Middle East.

Veți fi întâmpinați de o explozie de culori și arome, regăsite în preparate inedite, toate preparate din ingrediente proaspete, de sezon, de proveniența majoritar locală. 

Echipa Caju a reînnoit și meniul de băuturi, oferind clienților o nouă colecție de cocktail-uri, alcoolice și non-alcoolice, perfecte pentru sezonul cald, pe lângă selecția de vinuri deja existentă. Toate aceste ingrediente fac ca fiecare masă pe care o savurați în brasseria Caju să fie o experiență culinară ce te face să revii mereu cu poftă.